Uw taxi voor Valkenswaard en omgeving
Taxi van en naar de Kempervennen
Taxi Kempervennen Valkenswaard

In de bosrijke omgeving ten zuiden van Valkenswaard vindt u Centerparcs de Kempervennen. Hier zijn allerlei activiteiten mogelijk, zoals waterskiën, wakeboarden, indoor skiën, snorkelen en duiken. Het park is ook een mooi startpunt voor diverse fiets en wandelroutes, en uiteraard kunt u ook gewoon helemaal - niks - doen.

Eindhoven en Valkenswaard hebben eveneens veel te bieden voor bezoekers van het park. Overdag is het er fijn winkelen en 's avonds is het prettig uitgaan.

De Kempervennen is een autovrij park. Desondanks kunnen wij u 's avonds na 22.00 toch aan de bungalow ophalen, zodat u zich de wandeltocht naar de entree kunt besparen. Het spreekt voor zich dat we u ook tot aan de bungalow weer terug brengen.

Taxiprijs van en naar de Kempervennen
Flower

De afstand van uw bungalow tot Valkenswaard is sterk afhankelijk van waar u op het park zit, en bedraagt 4 tot 6 kilometer. Dit komt neer op een prijs van €11 tot €15 voor een auto en €17 tot €23 met een busje. Door dit grote verschil wordt er van en naar Valkenswaard altijd "op de meter" gereden.

Van en naar Eindhoven is het wèl mogelijk om een vaste prijs af te spreken. Deze bedraagt €45 voor een auto en €55 voor een busje. Indien u zowel heen als terug met ons reist (en dit ook van tevoren afspreekt èn afrekent) krijgt u een korting van €5 op de totaalprijs, zodat u uitkomt op een retourprijs van €85 voor een auto en €105 voor een busje.

Voor andere bestemmingen vragen wij u even te bellen met 040-286 7777 of gebruik te maken van het offerteformulier

Pinnen in de Taxi
Pinnen is Gratis

Pinnen is veilig, gemakkelijk en snel. Niet alleen voor u, maar ook voor de chauffeur is het een geruststellende gedachte dat hij niet te veel contant geld op zak heeft.

Bovendien is pinnen in de taxi's van Taxi Valkenswaard en haar collega's gratis. Ook kunt u, in beperkte mate, bijpinnen. De chauffeur weet u hier meer over te vertellen.

Betalen met uw creditcard is uiteraard ook mogelijk.

Contact Informatie
Taxi Valkenwaard
Bosbeslaan 4
5552 ES Valkenswaard
040-2867777

Anderen vonden ons door te zoeken met deze populaire zoektermen: