Uw taxi voor Valkenswaard en omgeving
Prijs Berekenen bij Taxi Valkenswaard
Taxi valkenswaard

Met het onderstaande formulier kunt u heel gemakkelijk de ritprijs berekenen van en naar Valkenswaard en populaire bestemmingen dichtbij. Voor ritten langer dan 30 km vragen wij u even contact met ons op te nemen via de telefoon of het offerteformulier, zodat wij u een zo scherp mogelijke prijs kunnen aanbieden, aangepast op uw wensen qua datum, tijdstip en frequentie.

De gereden route kan vanwege verschillende redenen afwijken van de door Google voorgestelde route. Zo heeft Google een voorkeur voor snelwegen, terwijl de route binnendoor vaak net zo snel maar wel veel korter is. Wanneer de voorgestelde route u onlogisch voorkomt, neem dan even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wellicht ten overvloede delen wij u mee dat de hier berekende ritprijs slechts een indicatie is, en dat hier dus geen rechten aan kunnen worden ontleend.

Bereken hier de prijs van uw Taxirit

of
Voorbeeld: Dorpstraat 2, Ons Dorp

of
Voorbeeld: Brink 53, Ons Dorp

De berekening is slechts een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend
De afstand bedraagt
De duur van de rit is ongeveer bij normale omstandigheden.
Tarief Taxi Valkenswaard
1 t/m 4 personen
Tarief busje

Maak ons nog beter vindbaar
Google +1

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft, hopelijk bent u dat ook. Vindt u deze pagina nuttig en wilt u dat aan anderen kenbaar maken? Dan kunt u ons en andere surfers, en dan met name die uit uw contactlijst, helpen bij het vinden van deze pagina door op de "+1" knop te drukken. Uiteraard blijft uw privacy gewaarborgd, de gegevens zijn door ons niet te bekijken.

Mede namens alle mede-speurders naar kwalitatief taxivervoer bedanken wij u alvast voor de moeite.

Pinnen in de Taxi
Pinnen is Gratis

Pinnen is veilig, gemakkelijk en snel. Niet alleen voor u, maar ook voor de chauffeur is het een geruststellende gedachte dat hij niet te veel contant geld op zak heeft.

Bovendien is pinnen in de taxi's van Taxi Valkenswaard en haar collega's gratis. Ook kunt u, in beperkte mate, bijpinnen. De chauffeur weet u hier meer over te vertellen.

Betalen met uw creditcard is uiteraard ook mogelijk.

Anderen vonden ons door te zoeken met deze populaire zoektermen: