Uw taxi voor Valkenswaard en omgeving
Van en naar Bergeijk met Taxi Valkenswaard
Taxi bergeijk

Of u nou van van Valkenswaard naar Bergeijk wilt, of van Bergeijk naar bestemmingen als Eindhoven, Dusseldorf of Schiphol, Taxi Valkenswaard is u graag van dienst.

Door de samenwerking met andere bedrijven kunnen wij u in de meeste gevallen binnen de gewenste termijn helpen. Daarbij dient u wel rekening te houden met het feit dat onze taxi's doorgaans vanaf Valkenswaard of Eindhoven zullen moeten komen, en dat wij u bij lokale ritten binnen Bergeijk dus niet altijd van dienst kunnen zijn.

We streven een zo hoog mogelijk service niveau na, dus of het nu met een auto is, een 6-persoons mpv of 8-persoons bus, het is allemaal mogelijk. Wij hopen u dan ook snel in een van onze taxi's te mogen verwelkomen.

Maak ons nog beter vindbaar
Google +1

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft, hopelijk bent u dat ook. Vindt u deze pagina nuttig en wilt u dat aan anderen kenbaar maken? Dan kunt u ons en andere surfers, en dan met name die uit uw contactlijst, helpen bij het vinden van deze pagina door op de "+1" knop te drukken. Uiteraard blijft uw privacy gewaarborgd, de gegevens zijn door ons niet te bekijken.

Mede namens alle mede-speurders naar kwalitatief taxivervoer bedanken wij u alvast voor de moeite.

Pinnen in de Taxi
Pinnen is Gratis

Pinnen is veilig, gemakkelijk en snel. Niet alleen voor u, maar ook voor de chauffeur is het een geruststellende gedachte dat hij niet te veel contant geld op zak heeft.

Bovendien is pinnen in de taxi's van Taxi Valkenswaard en haar collega's gratis. Ook kunt u, in beperkte mate, bijpinnen. De chauffeur weet u hier meer over te vertellen.

Betalen met uw creditcard is uiteraard ook mogelijk.

Lees meer...
Contact Informatie
Taxi Valkenwaard
Bosbeslaan 4
5552 ES Valkenswaard
040-2867777

Anderen vonden ons door te zoeken met deze populaire zoektermen: