Uw taxi voor Valkenswaard en omgeving
Naar Frequence met Taxi Valkenswaard
Taxi Housquake

Herinneringen worden opgehaald en geschiedenis wordt geschreven tijdens de wedergeboorte van Frequence op zaterdag 17 september 2011. Na ruim vijf jaar maakt het festival haar herintrede aan het water bij Aquabest met ruim 20 (inter)nationale artiesten verdeeld over drie zeer uiteenlopende podia. Showtek en Marcel Woods, bekend om hun nostalgische optredens in de begin jaren van Frequence, vormen samen met Marco V, D-Block & S-te-Fan en Mightyfools de toonaangevende aanvoerders van de muzikale stromingen binnen dit frisse en vernieuwende festival.

Van 13.00 tot 23.00 bonken de bassen over het water.

Natuurlijk bij jij zo verstandig om na zo'n vermoeiende dag niet achter het stuur te kruipen. Bel voor het reserveren van een taxi van of naar het festival met 040-286 7777 of maak gebruik van het offerteformulier

Maak ons nog beter vindbaar
Google +1

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft, hopelijk bent u dat ook. Vindt u deze pagina nuttig en wilt u dat aan anderen kenbaar maken? Dan kunt u ons en andere surfers, en dan met name die uit uw contactlijst, helpen bij het vinden van deze pagina door op de "+1" knop te drukken. Uiteraard blijft uw privacy gewaarborgd, de gegevens zijn door ons niet te bekijken.

Mede namens alle mede-speurders naar kwalitatief taxivervoer bedanken wij u alvast voor de moeite.

Pinnen in de Taxi
Pinnen is Gratis

Pinnen is veilig, gemakkelijk en snel. Niet alleen voor u, maar ook voor de chauffeur is het een geruststellende gedachte dat hij niet te veel contant geld op zak heeft.

Bovendien is pinnen in de taxi's van Taxi Valkenswaard en haar collega's gratis. Ook kunt u, in beperkte mate, bijpinnen. De chauffeur weet u hier meer over te vertellen.

Betalen met uw creditcard is uiteraard ook mogelijk.

Anderen vonden ons door te zoeken met deze populaire zoektermen: