Uw taxi voor Valkenswaard en omgeving
Naar Glow 2011 met Taxi Valkenswaard
Taxi Salvationz E3 strand Eersel

Van 5 tot en met 12 november 2011 is Eindhoven voor de zesde maal het toneel van het GLOW-festival. Van de site:

De gevel van het Stadhuis als een ruw doek dat wordt beschilderd met penseelstreken van licht, een betonnen kolos die transformeert tot gothische kathedraal, ‘vuurvliegjes’ verscholen in blauwe mist die met elkaar communiceren via lichtpulsen, een futuristisch bos van verlichte zuilen, zwevend licht in troebel water. Van 5 tot en met 12 november krijgt de Eindhovense binnenstad een ander uiterlijk door de bijzondere lichtinstallaties van GLOW. Startpunt van de ruim vier kilometer lange lichtroute is het GLOW Café, gedurende het evenement ondergebracht in het voormalige postkantoor op het Stationsplein. Vorig jaar trok het lichtfestival een recordaantal van 250.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Bel voor het reserveren van een taxi van of naar het festival met 040-286 7777 of maak gebruik van het offerteformulier

Maak ons nog beter vindbaar
Google +1

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft, hopelijk bent u dat ook. Vindt u deze pagina nuttig en wilt u dat aan anderen kenbaar maken? Dan kunt u ons en andere surfers, en dan met name die uit uw contactlijst, helpen bij het vinden van deze pagina door op de "+1" knop te drukken. Uiteraard blijft uw privacy gewaarborgd, de gegevens zijn door ons niet te bekijken.

Mede namens alle mede-speurders naar kwalitatief taxivervoer bedanken wij u alvast voor de moeite.

Pinnen in de Taxi
Pinnen is Gratis

Pinnen is veilig, gemakkelijk en snel. Niet alleen voor u, maar ook voor de chauffeur is het een geruststellende gedachte dat hij niet te veel contant geld op zak heeft.

Bovendien is pinnen in de taxi's van Taxi Valkenswaard en haar collega's gratis. Ook kunt u, in beperkte mate, bijpinnen. De chauffeur weet u hier meer over te vertellen.

Betalen met uw creditcard is uiteraard ook mogelijk.

Anderen vonden ons door te zoeken met deze populaire zoektermen: