Uw taxi voor Valkenswaard en omgeving
Naar het Klokgebouw met Taxi Valkenswaard
Schlagers und bier klokgebouw Eindhoven

Het Klokgebouw in Eindhoven is de locatie voor vele feesten, concerten en andere happenings. Gelegen op Strijp-S, het oude terrein van Phillips, biedt het een scala aan mogelijkheden. Op Strijp-S vind je ook andere (feest-)locaties, zoals het Ketelhuis en Area 51, het skatepark van Eindhoven

Op 5 oktober vindt wederom het Schlagers und Bier feest plaats in het klokgebouw. Een feest met Dirndls, bratwurst, entertainment en... BIER. Omdat het geen Schlagers und Sprudelwasser heet ben jij natuurlijk wel zo verstandig om je vervoer goed te regelen. Bel voor het reserveren van een taxi van of naar het concert met 040-286 7777 of maak gebruik van het offerteformulier

Maak ons nog beter vindbaar
Google +1

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft, hopelijk bent u dat ook. Vindt u deze pagina nuttig en wilt u dat aan anderen kenbaar maken? Dan kunt u ons en andere surfers, en dan met name die uit uw contactlijst, helpen bij het vinden van deze pagina door op de "+1" knop te drukken. Uiteraard blijft uw privacy gewaarborgd, de gegevens zijn door ons niet te bekijken.

Mede namens alle mede-speurders naar kwalitatief taxivervoer bedanken wij u alvast voor de moeite.

Pinnen in de Taxi
Pinnen is Gratis

Pinnen is veilig, gemakkelijk en snel. Niet alleen voor u, maar ook voor de chauffeur is het een geruststellende gedachte dat hij niet te veel contant geld op zak heeft.

Bovendien is pinnen in de taxi's van Taxi Valkenswaard en haar collega's gratis. Ook kunt u, in beperkte mate, bijpinnen. De chauffeur weet u hier meer over te vertellen.

Betalen met uw creditcard is uiteraard ook mogelijk.

Anderen vonden ons door te zoeken met deze populaire zoektermen: