Uw taxi voor Valkenswaard en omgeving
Van en naar Leende met Taxi Valkenswaard
Taxi Leende

Hartelijk welkom op de site van Taxi Valkenswaard. Door de samenwerking met meerdere taxibedrijven bieden wij u een zo hoog mogelijk serviceniveau voor een uitstekende prijs.

Of u nu met de taxi van Leende naar Eindhoven, Schiphol, Brussel wilt, wij staan voor u klaar. Uiteraard kunt u ons ook bellen zodat wij u ophalen en vervoeren naar Hotel Jagershorst, of Congrescentrum Kapellerput.

U leest het, met ons kunt u letterlijk alle kanten op. Ver weg of dicht bij, met een auto, 6-persoons mpv of 8-persoons bus, het is allemaal mogelijk. Wij hopen u dan ook snel in een van onze taxi's te mogen verwelkomen.

Maak ons nog beter vindbaar
Google +1

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft, hopelijk bent u dat ook. Vindt u deze pagina nuttig en wilt u dat aan anderen kenbaar maken? Dan kunt u ons en andere surfers, en dan met name die uit uw contactlijst, helpen bij het vinden van deze pagina door op de "+1" knop te drukken. Uiteraard blijft uw privacy gewaarborgd, de gegevens zijn door ons niet te bekijken.

Mede namens alle mede-speurders naar kwalitatief taxivervoer bedanken wij u alvast voor de moeite.

Pinnen in de Taxi
Pinnen is Gratis

Pinnen is veilig, gemakkelijk en snel. Niet alleen voor u, maar ook voor de chauffeur is het een geruststellende gedachte dat hij niet te veel contant geld op zak heeft.

Bovendien is pinnen in de taxi's van Taxi Valkenswaard en haar collega's gratis. Ook kunt u, in beperkte mate, bijpinnen. De chauffeur weet u hier meer over te vertellen.

Betalen met uw creditcard is uiteraard ook mogelijk.

Anderen vonden ons door te zoeken met deze populaire zoektermen: